Kako do kuhinje?

Kuhinje po mjeri zauzimaju posebno mjesto u asortimanu izrade namještaja. Savremene kuhinje danas moraju da zadovolje dva uslova, na prvom mjestu moraju biti funkcionalne i dobro organizovane, a takodjđer moraju da zadovolje i odredene estetske standarde.

Kuhinje po mjeri izradjuju se prema dimenzijama prostorije koju želite da opremite.

Moderan dizajn, vrhunski kvalitet izrade, veliki izbor dezena i materijala, omogućiti će Vam da u svom domu imate onakvu kuhinju o kakvoj ste oduvjek sanjali. Izuzetno veliki izbor boja omogućava razne kombinacije, od hladnih boja pa preko drvo-dezena do toplih i jakih boja koje toplo preporučujemo.

IZMJERITE SVOJ PROSTOR

Načinite grubu skicu prostora (označite dovode i odvod vode, radijatore, poziciju vrata i prozora.

POŠALJITE NAM VAŠE SKICE

Vaše skice pošaljite na nas e-mail ili dođite do našeg izložbenog salona gdje ćemo Vam napraviti ponudu.

DOGOVOR OKO DETALJA

Po prihvaćanju ponude izlazimo na teren, precizno ćemo izmjeriti Vaš prostor ieventualno dogovoriti izradu 3D prikaza, kao i dogovoriti detalje i specifičnosti koji su vidljivi isključivo kada se dođe u prostor.

MONTAŽA

Nakon izrade, dolazimo u Vaš prostor izvršiti montažu kuhinje, sudopera i ostalih ugradbenih aparata. Montaža se obavlja vrlo profesionalno i s pažnjom na svaki pa i najsitniji detalj budući da se jedino na takav način može doći do vrhunskog proizvoda.

Video prikaz kuhinje po mjeri

Kuhinje dijelimo prema vrsti materijala od kojeg su izrađene fronte (vratnice):

Korpus - skup elemenata tj. ploča od kojih se radi tijelo elementa bez polica, ladica ili vrata. Znači samo kutija. Najčešće se rade od iverala.

Fronte - vrata ili svi prednji(vidljivi) dijelovi rade se od iverala, medijapana lakiranog, furnira, punog drveta i gotovih ploča na medijapanu koje se moraju kantirati.

Radne ploče - kod izrade kuhinjskih radnih ploča, najrašireniji i najprihvaćeniji materijal u današnje vrijeme je iverica debljine 38mm presvučena u nekome od brojnih dekora (kao npr. imitacija kamena ili drveta itd.) napravljena postforming postupkom. Standardno su široke 600mm i 900mm, a najveći izbor dekora postoji za širinu od 600mm.

Korpus kuhinje

Korpusi kuhinja i radne plohe izrađuju se od ploča vodećeg evropskog proizvođača EGGER gdje možete birati između 70-tak dekora, a mogu biti izrađeni i iz masivnih drvenih ploča. Za lagano i dugotrajno funcioniranje vrata i ladica zaslužan je vrhunski BLUM okov (spojnice Clip, Aventos podizači, Tandembox tihe ladice sa mnoštvom dodataka, Metabox ladice , itd. ).

Tu je i ostala oprema kuhinja kao što su izvlačne i okretne košare PEKA-Švicarska, kante za otpad, rasvjeta, zidne košarice, ručkice, aluminijski okviri, nape TEKA FABER , sudoperi TEKABLANCO i Franke. Sve te materijale nabavljamo u suradnji sa renomiranim tvrtkama SCHACHERMAYERJ.u.A. FRISCHEIS ELGRAD. Masivno drvo domaćeg BiH porijekla. Završna obrada i lakiranje masivnih dijelova vršimo sa vrhunskim vodootpornim poliuretanskim lakovima u 3-5 slojeva nanosa.

Fronte kuhinje imaju najveći uticaj u kuhinji, pa se za fronte odabiru najatraktivniji materijali. Izbor podrazumjeva biranje modela fronte, dekora i završne lakirane obrade koja može biti mat ili sjaj. Fronte ormarića imaju najveći vizualni utjecaj u kuhinji, pa se za fronte odabiru najatraktivniji kvalitetni materijali. Izbor podrazumijeva biranje stupnja sjaja ili dekora površina, ali naravno i vrstu materijala.

Ručkice za namještaj sastavni su dio baš svakog ormara. Mogu biti potpuno skrivene i nevidljive ili se svojim oblikom i obradom istaknuti, te utjecati na klasičan, vintage ili moderan dizajnerski dojam cijelog prostora. No glavna im je ipak zadaća praktično otvaranje kuhinjskih elemenata uz jednostavno održavanje i čišćenje.

Fronte kuhinje

Radne ploče

Kuhinjske radne ploče su najzahtjevnije površine u domaćinstvu. One su prirodna žarišna točka svake kuhinje i ključni dio njenog dizajna (uz dizajn kuhinjskih ormarića i izbor odgovarajućih sudopera). Stoga radne ploče moraju biti vizualno atraktivne, ali i dovoljno otporne radi svakodnevne pripreme hrane i redovitog intenzivnog čišćenja.

S obzirom na podosta velik izbor raznih opcija i karakteristika ploča preporuča se utrošiti nešto vremena i truda za izbor onih koje će najviše odgovarati svim zahtjevima korisnika u vizualnom i funkcionalnom smislu.

U ponudi imamo mineralne ploče, porculan, compact, granit, kvarc ili dekorativni iverali raznih debljina.

Funkcionalni dodaci za kuhinje

Visoki apotekar Peka

Izvlačna utičnica iz visećeg elementa

Podgradni inox sudoper i kanta za smeće

Blum servo drive otvaranje pomoću struje

Podizni zglobni mehanizam Aventos Blum HF

Skrivena ladica u ladici – automatsko povlačenje

Tandem box ladice Antaro Blum sa staklom

Okretni okov Peka

Podizni mehanizmi Aventos Blum HL

Okretni okov za slijepi ugao Peka

Utičnica u fixnoj blendi

Uska izvlačna kolona Peka

Drveni umetak za ladice 1

Drveni umetak za ladice 2

Izvlačna utičnica iz radne ploče

Kanta za otpatke Blanco Select 60/2

Magic corner – maksimalno iskorištavanje uglova

Pregrade u elementu

Aventos Blum HF